Menu

Buitenland

40 ft ContainerketelhuisBoiler burner side

Van Klink Boilers,

Regelmatig leveren wij stoomketels aan klanten in het buitenland.

In goed overleg met de klant wordt de ketel bij van Klink Boilers opgebouwd, klaar gemaakt voor transport en vervolgens ter plaatse geinstalleerd. Indien mogelijk worden deze ketels in een container gebouwd waarbij als brandstof vaak voor een diesel of zware olie gestookte uitgevoering gekozen wordt.

Boiler on Wheels 2Boiler on Wheels 3

Wereldwijd,

Inmiddels draaien er meerdere door ons geleverde ketels in diverse landen waar met een vaste regelmaat door ons het onderhoud wordt verzorgd en indien nodig aanvullende materialen worden geleverd.

Naast onze verhuur en verkoopwerkzaamheden in de omliggende landen als Engeland, Duitsland en België, leverden wij ketels en/of materialen af in Tanzania, Kenia, Oeganda, Nigeria, Noorwegen, Turkije, Quatemala en Australië.

Tuinbouw

Tuinbouw
Grondstomen

In de tuinbouw is Van Klink Stoomketelverhuur actief met het verhuren van stoomketels ten behoeve van het grondstomen, het ontsmetten van diverse soorten substraten, steunmateriaal en fust.

 

Industrie

Industrie
Huurstoomketel

Ook in de industrie wordt met grote regelmaat van onze ketels gebruik gemaakt.

Gas of oliegestookte stoomketels in diverse capaciteiten en drukken kunnen worden ingezet voor de meest uiteenlopende processen.

Uiteraard wordt van deze installaties zowel het druklichaam als de branderinstallatie periodiek gekeurd.

Buitenland

Buitenland
Van Klink Boilers

Sinds een aantal jaren is Van Klink Stoomketelverhuur ook actief in het buitenland.

Dit kan betrekking hebben op de verhuur van ketels en materialen in de ons omringende landen zoals Engeland, Duitsland en België maar ook de verkoop van stoomketels en/of materialen behoort tot de mogelijkheden.

Zo zijn inmiddels naar meerdere landen in Afrika materialen en ketelinstallaties geëxporteerd maar ook naar Zuid-Amerika en Australië zijn materialen verstuurd.

Verwarming

Verwarming
Warm & Heet Water

Onze ketels worden niet alleen als noodstoom- voorziening ingezet maar kunnen ook prima gebruikt worden als verwarmingsketel of heetwaterketel.

Hiervoor hebben diverse aanpassingen aan de installaties plaatsgevonden zodat in noodgevallen adequaat gereageerd kan worden.