Menu

Verwarming

KlinkStoom Verwarming

Warmte,

Wanneer een verwarmingsketel uitvalt gebeurt dat vaak op een ongelukkig moment.

Van Klink kan dan probleemloos een ketel aanleveren als noodvoorziening, dit kan zowel een olie als een gasgestookt model zijn met een capaciteit van 150 tot 6.500 kW of meer.

Maar deze ketels worden ook geplaatst volgens een lange termijn planning bijvoorbeeld bij nieuwbouw, stadsverwarming of de vervanging van een bestaand ketelhuis.

Ketelhuis,

De kleinere modellen zijn complete containerketelhuizen maar ook de grote capaciteiten zijn geschikt voor buitenopstelling en bestand tegen weer en wind. Meestal kan ook het leidingwerk van de ketelinstallatie naar uw verdeelstuk of header door ons verzorgd worden.

Mocht u vragen hebben op het gebied van warm of heet water verwarming beantwoorden wij deze graag.

Tuinbouw

Tuinbouw
Grondstomen

In de tuinbouw is Van Klink Stoomketelverhuur actief met het verhuren van stoomketels ten behoeve van het grondstomen, het ontsmetten van diverse soorten substraten, steunmateriaal en fust.

 

Industrie

Industrie
Huurstoomketel

Ook in de industrie wordt met grote regelmaat van onze ketels gebruik gemaakt.

Gas of oliegestookte stoomketels in diverse capaciteiten en drukken kunnen worden ingezet voor de meest uiteenlopende processen.

Uiteraard wordt van deze installaties zowel het druklichaam als de branderinstallatie periodiek gekeurd.

Buitenland

Buitenland
Van Klink Boilers

Sinds een aantal jaren is Van Klink Stoomketelverhuur ook actief in het buitenland.

Dit kan betrekking hebben op de verhuur van ketels en materialen in de ons omringende landen zoals Engeland, Duitsland en België maar ook de verkoop van stoomketels en/of materialen behoort tot de mogelijkheden.

Zo zijn inmiddels naar meerdere landen in Afrika materialen en ketelinstallaties geëxporteerd maar ook naar Zuid-Amerika en Australië zijn materialen verstuurd.

Verwarming

Verwarming
Warm & Heet Water

Onze ketels worden niet alleen als noodstoom- voorziening ingezet maar kunnen ook prima gebruikt worden als verwarmingsketel of heetwaterketel.

Hiervoor hebben diverse aanpassingen aan de installaties plaatsgevonden zodat in noodgevallen adequaat gereageerd kan worden.