Menu

Wie zijn wij

DSC_0011

Kennis maken,

Van Klink Stoomketelverhuur houd zich bezig met de verhuur van stoomketels, verwarmingsketels en de bijbehorende materialen.

De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in de glastuinbouw, de industrie en utiliteitsbouw maar wij staan altijd open voor nieuwe uitdagingen. Ons werkgebied beslaat heel Nederland, delen van Engeland, Belgie en Duitsland waarbij andere landen ook tot de mogelijkheid behoren.

Verkoop van bovenstaande ketels en materialen komt ook regelmatig voor en deze zaken zijn inmiddels dan ook naar meerdere landen over de hele wereld verzonden.

Door de korte lijnen binnen ons bedrijf vertrouwen wij erop u altijd snel van dienst te kunnen zijn en bij vragen een passend antwoord klaar te hebben.

Wij heten u welkom op onze site en hopen u hiermee van de nodige informatie te voorzien.

Wilt u meer weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Tuinbouw

Tuinbouw
Grondstomen

In de tuinbouw is Van Klink Stoomketelverhuur actief met het verhuren van stoomketels ten behoeve van het grondstomen, het ontsmetten van diverse soorten substraten, steunmateriaal en fust.

 

Industrie

Industrie
Huurstoomketel

Ook in de industrie wordt met grote regelmaat van onze ketels gebruik gemaakt.

Gas of oliegestookte stoomketels in diverse capaciteiten en drukken kunnen worden ingezet voor de meest uiteenlopende processen.

Uiteraard wordt van deze installaties zowel het druklichaam als de branderinstallatie periodiek gekeurd.

Buitenland

Buitenland
Van Klink Boilers

Sinds een aantal jaren is Van Klink Stoomketelverhuur ook actief in het buitenland.

Dit kan betrekking hebben op de verhuur van ketels en materialen in de ons omringende landen zoals Engeland, Duitsland en België maar ook de verkoop van stoomketels en/of materialen behoort tot de mogelijkheden.

Zo zijn inmiddels naar meerdere landen in Afrika materialen en ketelinstallaties geëxporteerd maar ook naar Zuid-Amerika en Australië zijn materialen verstuurd.

Verwarming

Verwarming
Warm & Heet Water

Onze ketels worden niet alleen als noodstoom- voorziening ingezet maar kunnen ook prima gebruikt worden als verwarmingsketel of heetwaterketel.

Hiervoor hebben diverse aanpassingen aan de installaties plaatsgevonden zodat in noodgevallen adequaat gereageerd kan worden.