Menu

Ketelonderhoud

Monteur

Ervaring en onderhoud,

Vanuit de ervaring die wij hebben bij het onderhouden en keuringsklaar maken van onze huurketels is het voor ons geen enkel probleem om tevens voor uw ketelinstallatie het benodigde onderhoud te verzorgen.

Keuring,

Ook de verplichte twee jaarlijkse periodieke inspectie kan volledig door ons verzorgd worden. Denk daarbij aan de contacten met de keurende instantie, het reviseren van alle appendages en het certificeren van de overdrukbeveiliging. Uiteraard wordt de stoomketel na de benodigde werkzaamheden weer volledig functionerend aan u overgedragen.

Voorraad Klinkstoom

Storing,

Wanneer uw stoomketel of randapparatuur getroffen wordt door een storing of weigering van bepaalde onderdelen staat onze storingsdienst 24/7 ter beschikking om uw installatie weer snel in bedrijf te krijgen. Wij hebben een grote diversiteit aan elektrische en mechanische onderdelen op voorraad om regelmatig voorkomende problemen op te kunnen lossen.

Voorraad Klinkstoom

Periodieke inspectie gasbrander,

Indien uw gasbrander aan de verplichte inspectie vanuit de wet milieubeheer dient te voldoen kunnen wij zowel de erkende keuring als het jaarlijks onderhoud aan de brander voor u verzorgen. Ongeacht het merk of type kunnen we u van dienst zijn bij deze werkzaamheden.

Gasbrander

Tuinbouw

Tuinbouw
Grondstomen

In de tuinbouw is Van Klink Stoomketelverhuur actief met het verhuren van stoomketels ten behoeve van het grondstomen, het ontsmetten van diverse soorten substraten, steunmateriaal en fust.

 

Industrie

Industrie
Huurstoomketel

Ook in de industrie wordt met grote regelmaat van onze ketels gebruik gemaakt.

Gas of oliegestookte stoomketels in diverse capaciteiten en drukken kunnen worden ingezet voor de meest uiteenlopende processen.

Uiteraard wordt van deze installaties zowel het druklichaam als de branderinstallatie periodiek gekeurd.

Buitenland

Buitenland
Van Klink Boilers

Sinds een aantal jaren is Van Klink Stoomketelverhuur ook actief in het buitenland.

Dit kan betrekking hebben op de verhuur van ketels en materialen in de ons omringende landen zoals Engeland, Duitsland en België maar ook de verkoop van stoomketels en/of materialen behoort tot de mogelijkheden.

Zo zijn inmiddels naar meerdere landen in Afrika materialen en ketelinstallaties geëxporteerd maar ook naar Zuid-Amerika en Australië zijn materialen verstuurd.

Verwarming

Verwarming
Warm & Heet Water

Onze ketels worden niet alleen als noodstoom- voorziening ingezet maar kunnen ook prima gebruikt worden als verwarmingsketel of heetwaterketel.

Hiervoor hebben diverse aanpassingen aan de installaties plaatsgevonden zodat in noodgevallen adequaat gereageerd kan worden.