Menu

Ketelverhuur

Stoomketel KlinkStoom

Capaciteit en druk,

Er staat een grote diversiteit aan ketels ter beschikking in capaciteiten van 200 tot 10.000 kg stoom per uur bij een maximale druk tot 18 bar. De kleinere modellen als containerketelhuis, de grotere modellen op een skid gebouwd zodat transport en plaatsing bij de klant geen enkel probleem zal opleveren. Zowel de inbouw in een container als de skidbouw wordt door ons volledig in eigen huis gerealiseerd.

Een aantal van onze ketels kunnen zowel aardgas als dieselgestookt in bedrijf genomen worden zodat er altijd een mogelijkheid beschikbaar is voor de situatie ter plaatse.

Ginaf - K17

Transport en montage,

Van Klink Stoomketelverhuur is volledig self supporting op het gebied van transport en montage waardoor wij meestal zeer snel kunnen reageren op een spoedvraag van uw kant. Afhankelijk van de beschikbaarheid en de afstand komt het regelmatig voor dat wij binnen enkele uren op de locatie aanwezig zijn.

KlinkStoom Waterontharder

Toebehoren,

Indien gewenst zijn alle aansluitende materialen en benodigde toebehoren beschikbaar zoals, stoomslangen, waterslangen, een waterontharder, een ontgasser etc.

Ontgassertank

 

Tuinbouw

Tuinbouw
Grondstomen

In de tuinbouw is Van Klink Stoomketelverhuur actief met het verhuren van stoomketels ten behoeve van het grondstomen, het ontsmetten van diverse soorten substraten, steunmateriaal en fust.

 

Industrie

Industrie
Huurstoomketel

Ook in de industrie wordt met grote regelmaat van onze ketels gebruik gemaakt.

Gas of oliegestookte stoomketels in diverse capaciteiten en drukken kunnen worden ingezet voor de meest uiteenlopende processen.

Uiteraard wordt van deze installaties zowel het druklichaam als de branderinstallatie periodiek gekeurd.

Buitenland

Buitenland
Van Klink Boilers

Sinds een aantal jaren is Van Klink Stoomketelverhuur ook actief in het buitenland.

Dit kan betrekking hebben op de verhuur van ketels en materialen in de ons omringende landen zoals Engeland, Duitsland en België maar ook de verkoop van stoomketels en/of materialen behoort tot de mogelijkheden.

Zo zijn inmiddels naar meerdere landen in Afrika materialen en ketelinstallaties geëxporteerd maar ook naar Zuid-Amerika en Australië zijn materialen verstuurd.

Verwarming

Verwarming
Warm & Heet Water

Onze ketels worden niet alleen als noodstoom- voorziening ingezet maar kunnen ook prima gebruikt worden als verwarmingsketel of heetwaterketel.

Hiervoor hebben diverse aanpassingen aan de installaties plaatsgevonden zodat in noodgevallen adequaat gereageerd kan worden.