Menu

Voor lange termijn een stoomketel huren

Ruim aanbod van ketels

24/7 service

Industriële ketels

Bij Van Klink Stoomketelverhuur uit Roelofarendsveen kunt u een stoomketel huren voor lange termijn. Dit is een uitstekende optie voor bedrijven die langdurig behoefte hebben aan betrouwbare stoomvoorziening zonder de hoge kosten van aankoop en onderhoud. Ons uitgebreide assortiment en deskundige ondersteuning zorgen ervoor dat u altijd de juiste oplossing vindt.

Bent u geïnteresseerd om een stoomketel te huren?

Bel ons Email ons

Voordelen van een stoomketel huren voor op lange termijn

Een stoomketel huren voor op lange termijn biedt vele voordelen. Het is kostenefficiënter dan korte termijn huur, omdat u profiteert van lagere maandelijkse tarieven. Lange termijn wordt doorgaans gezien als een periode van zes maanden tot meerdere jaren. Dit geeft uw bedrijf stabiliteit en zekerheid in stoomvoorziening. Bovendien zorgt het huren voor flexibiliteit, omdat u de ketel kunt upgraden of aanpassen aan veranderende behoeften zonder grote investeringen. U bespaart op onderhoudskosten, omdat wij bij lange termijn verhuur zorgen voor het periodieke onderhoud en de noodzakelijke keuringen van de stoomketels.

DSC_0508Ginaf - K17

Neem contact op en ga voor kwaliteit

Bent u geïnteresseerd in de voordelen van een stoomketel huren voor op lange termijn? Neem vandaag nog contact op met ons deskundige team. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw bedrijfsbehoeften. Met onze lange termijn stoomketel verhuur bent u zeker van continuïteit, betrouwbaarheid en een kostenefficiënte stoomvoorziening. Vraag een offerte aan voor onze diensten en ontdek hoe voordelig en efficiënt een stoomketel huren voor lange termijn kan zijn voor uw bedrijf.

Heeft u vragen over onze stoomketels?

Neem contact op

Tuinbouw

Tuinbouw
Grondstomen

In de tuinbouw is Van Klink Stoomketelverhuur actief met het verhuren van stoomketels ten behoeve van het grondstomen, het ontsmetten van diverse soorten substraten, steunmateriaal en fust.

 

Industrie

Industrie
Huurstoomketel

Ook in de industrie wordt met grote regelmaat van onze ketels gebruik gemaakt.

Gas of oliegestookte stoomketels in diverse capaciteiten en drukken kunnen worden ingezet voor de meest uiteenlopende processen.

Uiteraard wordt van deze installaties zowel het druklichaam als de branderinstallatie periodiek gekeurd.

Buitenland

Buitenland
Van Klink Boilers

Sinds een aantal jaren is Van Klink Stoomketelverhuur ook actief in het buitenland.

Dit kan betrekking hebben op de verhuur van ketels en materialen in de ons omringende landen zoals Engeland, Duitsland en België maar ook de verkoop van stoomketels en/of materialen behoort tot de mogelijkheden.

Zo zijn inmiddels naar meerdere landen in Afrika materialen en ketelinstallaties geëxporteerd maar ook naar Zuid-Amerika en Australië zijn materialen verstuurd.

Verwarming

Verwarming
Warm & Heet Water

Onze ketels worden niet alleen als noodstoom- voorziening ingezet maar kunnen ook prima gebruikt worden als verwarmingsketel of heetwaterketel.

Hiervoor hebben diverse aanpassingen aan de installaties plaatsgevonden zodat in noodgevallen adequaat gereageerd kan worden.