Menu

Verhuur stoomketels

Ruim aanbod van ketels

24/7 service

Industriële ketels

Van Klink Stoomketelverhuur uit Roelofarendsveen is gespecialiseerd in de verhuur van stoomketels. Voor tal van industriële processen kan het huren van stoomketels een uitkomst zijn, variërend van het verwarmen van grote ruimtes tot het ontsmetten van substraten in de tuinbouw. Het huren van stoomketels bij een betrouwbaar stoomketelverhuurbedrijf biedt u de garantie van kwaliteit en service.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor stoomketelverhuur?

Bel ons Email ons

Toepassingen en voordelen van de verhuur van stoomketels

Stoomketels worden gebruikt in verschillende industrieën vanwege hun veelzijdigheid en efficiëntie. In de tuinbouw worden ze gebruikt voor grondstomen en het ontsmetten van diverse substraten, steunmateriaal en fust. Kwalitatief hoogwaardige stoomketels zijn belangrijk, omdat ze zorgen voor consistente prestaties en veiligheid. Het is daarom goed om stoomketels te huren voor een lange termijn en van een gerenommeerd stoomketelverhuurbedrijf dat periodiek onderhoud uitvoert en keuringen van druklichamen en branderinstallaties verzorgt.

Stoomketel KlinkStoomBoiler burner side

Mobiele stoomketels

Naast vaste stoomketels biedt ons stoomketelverhuurbedrijf ook mobiele stoomketels aan. Deze mobiele units zijn ideaal voor tijdelijke projecten en noodgevallen, waarbij snel een betrouwbare stoomvoorziening nodig is. Daarnaast kunnen deze ketels eenvoudig worden aangepast voor gebruik als verwarmings- of heetwaterketel, wat ze bijzonder veelzijdig maakt. Of u nu een stoomketel nodig heeft voor een korte periode of voor een specifiek project, stoomketelverhuur biedt flexibele en kostenefficiënte oplossingen.

Boiler chimney sideBoiler on Wheels 3

Neem contact op en ga voor de beste kwaliteit

Bent u overtuigd van de voordelen van stoomketels en op zoek naar een betrouwbare partner voor stoomketelverhuur waar dan ook in Nederland? Bij ons stoomketelverhuurbedrijf kunt u stoomketels huren die aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen voldoen. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren over de beste oplossingen voor ketelverhuur en uw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op via telefoon of e-mail en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen met onze stoomketelverhuurdiensten. Met een breed scala aan opties en een bewezen staat van dienst, is het duidelijk dat stoomketelverhuur bij ons de beste keuze is voor al uw industriële en tuinbouwprojecten.

Heeft u vragen over onze stoomketels?

Neem contact op

Tuinbouw

Tuinbouw
Grondstomen

In de tuinbouw is Van Klink Stoomketelverhuur actief met het verhuren van stoomketels ten behoeve van het grondstomen, het ontsmetten van diverse soorten substraten, steunmateriaal en fust.

 

Industrie

Industrie
Huurstoomketel

Ook in de industrie wordt met grote regelmaat van onze ketels gebruik gemaakt.

Gas of oliegestookte stoomketels in diverse capaciteiten en drukken kunnen worden ingezet voor de meest uiteenlopende processen.

Uiteraard wordt van deze installaties zowel het druklichaam als de branderinstallatie periodiek gekeurd.

Buitenland

Buitenland
Van Klink Boilers

Sinds een aantal jaren is Van Klink Stoomketelverhuur ook actief in het buitenland.

Dit kan betrekking hebben op de verhuur van ketels en materialen in de ons omringende landen zoals Engeland, Duitsland en België maar ook de verkoop van stoomketels en/of materialen behoort tot de mogelijkheden.

Zo zijn inmiddels naar meerdere landen in Afrika materialen en ketelinstallaties geëxporteerd maar ook naar Zuid-Amerika en Australië zijn materialen verstuurd.

Verwarming

Verwarming
Warm & Heet Water

Onze ketels worden niet alleen als noodstoom- voorziening ingezet maar kunnen ook prima gebruikt worden als verwarmingsketel of heetwaterketel.

Hiervoor hebben diverse aanpassingen aan de installaties plaatsgevonden zodat in noodgevallen adequaat gereageerd kan worden.