Menu

Grondstoombedrijf

KlinkStoom Stoomketel

Specialisten,

Met ruim 40 jaar ervaring mag je ons gerust specialisten noemen op het gebied van grondstomen, veel verschillende kassen en buitenpercelen zijn al door ons gestoomd.

Mocht u vragen hebben over onze mogelijkheden, vraag het ons gerust.

Of het nu een grote of een kleine oppervlakte betreft, het stomen van substraat, steunmateriaal, trays of opslagmateriaal wij draaien er onze hand niet voor om.

Brandstof,

De gasgestookte ketels zijn uiteraard voorzien van een rookgascondensor wat een aanzienlijke besparing op uw gasverbruik zal opleveren. Tevens zijn deze stoomketels te begrenzen op de afgesproken uurcapaciteit.

Wanneer in bepaalde gevallen geen aardgas beschikbaar is kan Van Klink Stoomketelverhuur u een oliegestookt model aanleveren en tevens de aanvoer van stookolie verzorgen.

De stookolie die aangeleverd wordt heeft een hoge warmteopbrengst en de kostprijs ligt behoorlijk lager           dan de prijs van de reguliere vloeibare brandstoffen.

Werkzaamheden,

Mocht het u aan tijd of ervaring ontbreken is het uiteraard ook mogelijk de stoomwerkzaamheden volledig aan ons uit te besteden. Onze ervaren medewerkers verzorgen het stoomwerk van begin tot eind voor u.

 

HPIM0700

Het stomen in de kas.

Scannen0006 - kopie

Het stomen van open land.

 

Specials,

Hieronder nog enkele specials waaruit blijkt dat wij vele mogelijkheden bieden tot het stomen van uw grond of substraat.

StoomContainer

Een stoomcontainer, gebouwd voor een veredelingsbedrijf om kleine hoeveelheden substraat of teeltbakken per keer te kunnen stomen.

Mobiele Vijzel

De Mobiele Stoomvijzel, om grond of losgestorte materialen te kunnen ontsmetten. Het te stomen materiaal wordt in de voorraadbunker gestort waarna het door de stoomschroef getransporteerd wordt en vervolgens gestoomd aan het uiteinde van de schroef weer vrijkomt.

 

 

 

Tuinbouw

Tuinbouw
Grondstomen

In de tuinbouw is Van Klink Stoomketelverhuur actief met het verhuren van stoomketels ten behoeve van het grondstomen, het ontsmetten van diverse soorten substraten, steunmateriaal en fust.

 

Industrie

Industrie
Huurstoomketel

Ook in de industrie wordt met grote regelmaat van onze ketels gebruik gemaakt.

Gas of oliegestookte stoomketels in diverse capaciteiten en drukken kunnen worden ingezet voor de meest uiteenlopende processen.

Uiteraard wordt van deze installaties zowel het druklichaam als de branderinstallatie periodiek gekeurd.

Buitenland

Buitenland
Van Klink Boilers

Sinds een aantal jaren is Van Klink Stoomketelverhuur ook actief in het buitenland.

Dit kan betrekking hebben op de verhuur van ketels en materialen in de ons omringende landen zoals Engeland, Duitsland en België maar ook de verkoop van stoomketels en/of materialen behoort tot de mogelijkheden.

Zo zijn inmiddels naar meerdere landen in Afrika materialen en ketelinstallaties geëxporteerd maar ook naar Zuid-Amerika en Australië zijn materialen verstuurd.

Verwarming

Verwarming
Warm & Heet Water

Onze ketels worden niet alleen als noodstoom- voorziening ingezet maar kunnen ook prima gebruikt worden als verwarmingsketel of heetwaterketel.

Hiervoor hebben diverse aanpassingen aan de installaties plaatsgevonden zodat in noodgevallen adequaat gereageerd kan worden.