Menu

Noodstoomketel plaatsen

Ruim aanbod van ketels

24/7 service

Industriële ketels

Bij onverwachte noodsituaties biedt Van Klink Stoomketelverhuur uit Roelofarendsveen de oplossing door snel en efficiënt een noodstoomketel te plaatsen. Of het nu gaat om een plotselinge storing, onderhoudswerkzaamheden of andere dringende situaties, wij zorgen ervoor dat uw productieproces niet stil komt te liggen. Ons doel is om uw bedrijf snel weer operationeel te maken met een betrouwbare noodstoomketel.

Neem contact met ons op tijdens noodsituaties!

Bel ons Email ons

Voorbeelden van een noodstoomketel plaatsen

Er zijn verschillende noodgevallen waarbij het plaatsen van een noodstoomketel noodzakelijk is. Denk aan storingen in uw bestaande stoomketelinstallatie, onvoorziene pieken in de vraag naar stoom, of geplande onderhoudswerkzaamheden waarbij uw eigen ketel tijdelijk buiten gebruik is. In al deze situaties staan wij paraat om snel een noodstoomketel te plaatsen. Ons stoomketelverhuurbedrijf zorgt voor een snelle evaluatie van de situatie, het transport van de ketel en de installatie op locatie, zodat uw processen zo min mogelijk hinder ondervinden. Wij hanteren een gestroomlijnde aanpak waarbij veiligheid en efficiëntie voorop staan, zodat u binnen de kortste keren weer op volle kracht kunt draaien.

Stoomketel KlinkStoomKlinkStoom Stoomketel

Neem direct contact op bij noodsituaties

Bij een plotselinge behoefte aan een noodstoomketel wilt u direct geholpen worden. Daarom staan wij altijd klaar om u te ondersteunen. Onze uitgebreide ervaring en snelle service garanderen dat u snel weer operationeel bent. Ons ervaren team is beschikbaar om snel te reageren op noodsituaties en zorgt voor een probleemloze installatie van de noodstoomketel. Twijfel niet en bel ons meteen bij nood, zodat wij direct een noodstoomketel kunnen plaatsen en uw bedrijf draaiende houden.

Heeft u vragen over onze stoomketels?

Neem contact op

Tuinbouw

Tuinbouw
Grondstomen

In de tuinbouw is Van Klink Stoomketelverhuur actief met het verhuren van stoomketels ten behoeve van het grondstomen, het ontsmetten van diverse soorten substraten, steunmateriaal en fust.

 

Industrie

Industrie
Huurstoomketel

Ook in de industrie wordt met grote regelmaat van onze ketels gebruik gemaakt.

Gas of oliegestookte stoomketels in diverse capaciteiten en drukken kunnen worden ingezet voor de meest uiteenlopende processen.

Uiteraard wordt van deze installaties zowel het druklichaam als de branderinstallatie periodiek gekeurd.

Buitenland

Buitenland
Van Klink Boilers

Sinds een aantal jaren is Van Klink Stoomketelverhuur ook actief in het buitenland.

Dit kan betrekking hebben op de verhuur van ketels en materialen in de ons omringende landen zoals Engeland, Duitsland en België maar ook de verkoop van stoomketels en/of materialen behoort tot de mogelijkheden.

Zo zijn inmiddels naar meerdere landen in Afrika materialen en ketelinstallaties geëxporteerd maar ook naar Zuid-Amerika en Australië zijn materialen verstuurd.

Verwarming

Verwarming
Warm & Heet Water

Onze ketels worden niet alleen als noodstoom- voorziening ingezet maar kunnen ook prima gebruikt worden als verwarmingsketel of heetwaterketel.

Hiervoor hebben diverse aanpassingen aan de installaties plaatsgevonden zodat in noodgevallen adequaat gereageerd kan worden.