Menu

Industriële stoomketel verhuur

Ruim aanbod van ketels

24/7 service

Industriële ketels

Van Klink Stoomketelverhuur uit Roelofarendsveen is gespecialiseerd in de verhuur van industriële stoomketels. Industriële stoomketels zijn goed voor tal van toepassingen in diverse industrieën, van voedselverwerking tot chemische productie. Deze ketels bieden betrouwbare en efficiënte oplossingen voor het genereren van stoom, belangrijk voor het waarborgen van continue bedrijfsprocessen.

Heeft u nog vragen of wilt u een stoomketel huren voor industrie?

Bel ons Email ons

Toepassingen en verschillen van een industriële stoomketel verhuur

Een industriële stoomketel verhuur wordt gebruikt voor uiteenlopende toepassingen, zoals het verwarmen van grote industriële ruimtes, aandrijven van turbines en ontsmetten van apparatuur. Het verschil tussen industriële en normale stoomketels verhuren ligt in hun capaciteit en druk, waarbij industriële stoomketels ontworpen zijn voor hogere belasting en continue bedrijfsvoering. Bij ons stoomketelverhuurbedrijf kunt u ook mobiele stoomketels en heetwaterketels huren. Mobiele stoomketels bieden flexibiliteit en zijn eenvoudig te verplaatsen naar verschillende locaties binnen uw bedrijf. Ze zijn perfect voor kortdurende projecten, onderhoudswerkzaamheden of als tijdelijke vervanging als nood tijdens de reparatie van vaste installaties. Heetwaterketels kunnen worden aangepast om te voldoen aan specifieke industriële behoeften, waardoor ze een waardevolle aanvulling zijn op uw bestaande infrastructuur.

Exif JPEGExif JPEG

Vraag nu een offerte aan voor uw stoomketelbehoeften

Bij het huren van een stoomketel voor uw industrie is het belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare partner met uitgebreide ervaring. Ons team staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij het kiezen van de juiste industriële stoomketel voor uw specifieke toepassingen. Wij zorgen voor periodiek onderhoud en keuringen om de veiligheid en efficiëntie van onze stoomketels die u kan huren voor industrie te waarborgen. Heeft u nog vragen of wilt u een stoomketel huren voor industrie? Neem dan contact met ons op. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften van uw bedrijf. Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek hoe onze industriële stoomketel verhuur uw bedrijfsprocessen kan optimaliseren.

Heeft u vragen over onze stoomketels?

Neem contact op

Tuinbouw

Tuinbouw
Grondstomen

In de tuinbouw is Van Klink Stoomketelverhuur actief met het verhuren van stoomketels ten behoeve van het grondstomen, het ontsmetten van diverse soorten substraten, steunmateriaal en fust.

 

Industrie

Industrie
Huurstoomketel

Ook in de industrie wordt met grote regelmaat van onze ketels gebruik gemaakt.

Gas of oliegestookte stoomketels in diverse capaciteiten en drukken kunnen worden ingezet voor de meest uiteenlopende processen.

Uiteraard wordt van deze installaties zowel het druklichaam als de branderinstallatie periodiek gekeurd.

Buitenland

Buitenland
Van Klink Boilers

Sinds een aantal jaren is Van Klink Stoomketelverhuur ook actief in het buitenland.

Dit kan betrekking hebben op de verhuur van ketels en materialen in de ons omringende landen zoals Engeland, Duitsland en België maar ook de verkoop van stoomketels en/of materialen behoort tot de mogelijkheden.

Zo zijn inmiddels naar meerdere landen in Afrika materialen en ketelinstallaties geëxporteerd maar ook naar Zuid-Amerika en Australië zijn materialen verstuurd.

Verwarming

Verwarming
Warm & Heet Water

Onze ketels worden niet alleen als noodstoom- voorziening ingezet maar kunnen ook prima gebruikt worden als verwarmingsketel of heetwaterketel.

Hiervoor hebben diverse aanpassingen aan de installaties plaatsgevonden zodat in noodgevallen adequaat gereageerd kan worden.